Grand Opening den 11-13 november

2020-10-16
Välkommen till "Grand Opening" av vårt Technical Center i Värnamo den 11-13 november 2020.

Vi inom Bromi Gruppen vill erbjuda våra kunder ett förändrat sätt att informera sig om maskiner och lösningar inom skärande bearbetning. Vi har därför investerat i en bra visningshall där senaste teknik finns uppställd och driftsatt.

Tillsammans med vårt systerbolag Mekana Maskin AB bjuder vi nu in till ”Grand Opening” av vår nygjorda lokal.

Aldrig tidigare har vi kunnat visa upp så mycket av modern teknik och lösningar men det kräver att ni tar ett aktivt beslut och anmäler er. Vi gör detta event till en personlig visning för just dig. Vi har satt ett tak att max 15 personer åt gången (inkl vår egen personal) får vistas i vår 800 kvm stora visningshall. Det finns gott om tider att välja mellan men vi behöver veta när ni kommer så att vi kan ge alla en bra och säker upplevelse.

Klicka här för att läsa inbjudan!

Anmälan
Anmäl dig i förväg och du är garanterad en intressant och säker upplevelse. Anmälan görs via e-post till reservdelar@bromigruppen.se. I anmälan anger ni namn och antal personer samt tid och datum som passar er bäst.

Varmt välkommen!!

Premiär!
En av nyheterna som vi kommer visa "live" är M300X3. En helt ny supersnabb multitaskingmaskin med svarvfunktion. Läs mer om maskinen här! 


 

 

Grand Opening den 11-13 november