Jobba hos Bromi Gruppen AB

Lediga tjänster produktionstekniker svarv

Produktionstekniker CNC-svarvar

Med över ett sekel i branschen har våra företag spelat en avgörande roll i att stödja den svenska verkstadsindustrin. Genom åren har vi samlat kunskap om allt från verktygsmaskiner, utbildning, reservdelar och service. Vi har utvecklats, växt och förnyat oss. Nu är vi redo att föra vår historia in i framtiden och letar efter dig som vill vara med och få det att hända!

Gillar du att jobba med den senaste tekniken inom maskiner för skärande bearbetning och representera några av branschens mest etablerade och erkända tillverkare. Vill du vara med på resan att modernisera och utveckla svensk verkstadsindustri med hjälp av världsledande maskiner såsom Brother, Biglia, Citizen, Miyano med flera. Då är det dig vi söker! 

Bromi Gruppen AB söker produktionstekniker

Vi är idag tydligt marknadsledande i flera produktkategorier av maskiner och har genom åren byggt upp en stabil kundkrets. Efterfrågan på avancerad produktionsteknik ökar samtidigt som maskinerna blir alltmer komplexa vilket gör att vi behöver förstärka vår organisation med en produktionstekniker med inriktning svarv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Att ta fram bearbetningsupplägg och föreslå rätt maskinmodell.

Framtagande av tidsstudier och programmering av maskiner. 

Genomföra provbearbetning i våra demomaskiner i Technical Center Värnamo tillsammans med kunder.

Att aktivt bidra till utvecklingen av vår applikations-och automationsteam som idag består av sju personer.

Att installera, köra i gång maskiner och utbilda CNC operatörer ute hos kund

Att aktivt jobba med produktionsoptimering ute hos kund.

Medverka vid öppna hus och mässor, både i Sverige och även utomlands.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Värnamo.

Om dig:

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av programmering av längd- och CNC svarvar. Lämpligen har du erfarenhet från arbete som produktionstekniker alternativt är du en erfaren 
CNC-operatör. Du har även stor vana att arbeta i något av de ledande CAM program som finns på marknaden. 

Du har god teknisk förståelse och gillar att möta kunder. Den egna drivkraften och viljan att prestera är en del av din personlighet. Att kunna uttrycka sig i tal och skrift såväl i svenska som engelska ser vi som en självklarhet. 

Du som jobbar hos oss kan även förvänta dig att bli en del av vår positiva företagskultur med ett ambitiöst och skönt gäng som bygger tillväxt tillsammans. 

”Vi stärker svensk industri”

Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.

Flera år av ökad försäljning och marknadsandelar gör att vi nu behöver vara fler som hjälper våra kunder att bli vinnare med hjälp av våra maskin- och automationslösningar. Vi har ett mycket starkt kunderbjudande tack vare helt unika produkter och lösningar men även genom vår stora interna kompetens inom flertalet specialområden. Genom sakkunnigt framförande av vilka fördelar kunderna har av detta kommer du att nå framgång. 

Kontakt:
Är detta jobb för dig, tveka inte att kontakta platschef Anders Lindau 070–5213327. Skicka din ansökan till anders.lindau@bromigruppen.se. Urval sker fortlöpande dock senast den 12 april.