Jobba hos Bromi Gruppen AB

Lediga tjänster - Säljare Örebro

Tekniska säljare av CNC-Verktygsmaskiner
Med över ett sekel i branschen har våra företag spelat en avgörande roll i att stödja den svenska verkstadsindustrin. Genom åren har vi samlat kunskap om allt från verktygsmaskiner, utbildning, reservdelar och service. Vi har utvecklats, växt och förnyat oss. Nu är vi redo att föra vår historia in i framtiden och letar efter dig som vill vara med och få det att hända!

Gillar du att jobba med den senaste tekniken inom maskiner för skärande bearbetning och representera några av branschens mest etablerade och erkända tillverkare. Vill du vara med på resan att modernisera och utveckla svensk verkstadsindustri med hjälp av världsledande maskiner såsom Brother, Biglia, Citizen, Kasto, MTE m.fl. Då är det dig vi söker!

Bromi Gruppen AB tillsammans med Mekana Maskin AB förstärker säljteamet
Som tydligt marknadsledande i flera produktkategorier av maskiner har vi genom åren byggt upp en stor och stabil kundbas. Din uppgift består i att förvalta och utöka affärerna på ditt distrikt. Till din hjälp finns idag sju applikationsexperter med spetskompetens inom svarv, fräs och automation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Driva försäljning till befintliga och nya kunder i region Mitt.
• Föreslå maskiner, lösningar och tjänster som gör kunden effektivare i sin användning av maskiner.
• Medverka och initiera maskindemonstrationer vid våra båda technical center i Värnamo och Örebro
• Medverka vid öppna hus och mässor, både Sverige och Utomlands

Du kommer att utgå från vårt helt nybyggda kontor i Örebro, men har möjlighet att göra viss del av ditt jobb där det passar dig ex från hemmet.

Om dig:
Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av tekniskt avancerade produkter i eller mot verkstadsindustrin. Lämpligen har du erfarenhet från jobb som teknisk säljare, produktionstekniker eller som produktionschef. Dokumenterad försäljningsbakgrund är meriterande.

Du skall ha goda kommunikativa färdigheter och brinner för att alltid vilja sätta kundens behov i centrum. Du sätter etik och moral högt i alla dina beslut. Den egna drivkraften och viljan att prestera är en del av din personlighet. Att kunna uttrycka sig i tal och skrift såväl i svenska som engelska ser vi som en självklarhet.

Du som jobbar hos oss ska även förvänta dig att du blir en del av vår positiva företagskultur med ett ambitiöst och skönt gäng som bygger tillväxt tillsammans. Goda förtjänstmöjligheter erbjuds likaså.

”Vi stärker svensk industri”
Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.

Flera år av ökad försäljning och marknadsandelar gör att vi nu behöver vara fler som hjälper våra kunder att bli vinnare med hjälp av våra maskin- och automationslösningar. Vi har ett mycket starkt kunderbjudande tack vare helt unika produkter och lösningar men även genom vår stora interna kompetens inom flertalet specialområden. Genom sakkunnigt framförande av vilka fördelar kunderna har av detta kommer du att nå framgång.

Kontakt:
Är detta jobb för dig, tveka inte att kontakta försäljningschef Johan Martinez tel. 019-197999 johan.martinez@mekanamaskin.se eller Martin Paland martin.paland@bromigruppen.se. Skicka din ansökan till martin.paland@bromigruppen.se. Urval sker fortlöpande dock senast den 30 mars.