Är du vår nya servicetekniker

2024-07-10
Vi söker servicetekniker med inriktning mot el- och mekanik. Är du redo för nya utmaningar?

Bromi Gruppen AB söker Servicetekniker
Bromi Gruppen AB är i ett expansivt skede och söker nu två servicetekniker med fokus på våra världsledande maskiner Brother, Citizen och Miyano. I ditt arbete som servicetekniker kommer du utföra service och reparationer ute hos kund. En del av tiden utförs arbetet på Bromi i Värnamo där vi kundanpassar maskinerna innan leverans och installation. Du utgår från din hembostad och kunderna finns över hela Sverige.  

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och lösa uppgifter inom mekanik och elektronik.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom underhåll av maskinerna.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad mekaniker och/eller elektriker och som har ett gediget intresse för teknik samt gillar att felsöka. Du har antingen god erfarenhet av reparation och/eller service inom maskiner eller är du ny examinerad inom el, mekanik eller automation. Du är en person som har möjlighet och trivs med att resa och arbeta på annan ort.
Vi ser att du som person är strukturerad, har en god social kompetens, positivt synsätt och kan arbeta under tidspress.

Vi förutsätter att du som söker behärskar svenska i tal och skrift och har:

Teknisk utbildning
Erfarenhet av mekaniska reparationer
Kunskaper inom el- och styrsystem
Datorvana
Språkkunskaper i engelska

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter inom ditt yrkesområde som servicetekniker.
Du får intern och extern utbildning samtidigt som du blir en viktig medspelare i Bromigänget. 

”Vi stärker svensk industri”

Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.
Flera år av ökad försäljning och marknadsandelar gör att vi nu behöver vara fler som hjälper våra kunder att bli vinnare med hjälp av våra maskin- och automationslösningar. Vi har ett mycket starkt kunderbjudande tack vare helt unika produkter och lösningar men även genom vår stora interna kompetens inom flertalet specialområden. Genom sakkunnigt framförande av vilka fördelar kunderna har av detta kommer du att nå framgång. 

Kontakt:
Är detta jobb för dig, tveka inte att kontakta servicechef Dennis Lindroth 0760-364770. Skicka din ansökan till dennis.lindroth@bromigruppen.se. Urval sker fortlöpande dock senast den 23 augusti.