Är du vår nya servicetekniker

2022-08-15
Vi söker servicetekniker med inriktning mot el- och mekanik. Är du redo för nya utmaningar? Klicka här för att läsa mer om tjänsten...

Bromi Gruppen AB söker Servicetekniker
Bromi Gruppen AB är i ett expansivt skede och förstärker nu med Servicetekniker i Värnamo området med fokus på våra världsledande maskiner Brother, Citizen- Miyano gällande akutservice, installation och förebyggande underhåll.

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och lösa uppgifter inom mekanik, elektronik och skärande bearbetning.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom handhavande.

Din profil
Du är utbildad mekaniker eller elektriker som har ett gediget intresse för teknik och gillar att felsöka. Du har erfarenhet av reparation eller service inom skärande bearbetning. Du är en person som har möjlighet och trivs med att resa och arbeta på annan ort.
Vi söker dig som är strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt synsätt och ett gott humör även under tidspress. Du utgår ifrån Bromigruppen AB, Technical Center i Värnamo. 

Vi förutsätter att du som söker behärskar svenska i tal och skrift och har:
Teknisk utbildning
Produktionsteknisk erfarenhet
Erfarenhet av mekaniska reparationer
Språkkunskaper i engelska
Datorvana
Kunskaper inom el- och styrsystem

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter inom ditt yrkesområde som servicetekniker.
Du får intern och extern utbildning samtidigt som du blir en viktig medspelare i Bromigänget. 
Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.
För mer information om tjänsten kontakta Platschef Anders Lindau på mobilnummer 0705-213327 
eller e-mail anders.lindau@bromigruppen.se