Jobba hos Bromi Gruppen AB

Lediga tjänst Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Med över ett sekel i branschen har våra företag spelat en avgörande roll i att stödja den svenska verkstadsindustrin. Genom åren har vi samlat kunskap om allt från verktygsmaskiner, utbildning, reservdelar och service. Vi har utvecklats, växt och förnyat oss. Nu är vi redo att föra vår historia in i framtiden och letar efter dig som vill vara med och få det att hända! Vi är verksamma inom B2B och representerar några av branschens mest etablerade och erkända maskintillverkare inom skärande bearbetning metall såsom Brother, Biglia, Citizen, Kasto, MTE m.fl. Vill du vara med på resan att modernisera kommunikationen mot svensk verkstadsindustri. Då är det dig vi söker!

Bromi Gruppen AB satsar digitalt
Efter att nyligen genomfört ett omfattande varumärkesarbete som resulterat i en uppdaterad grafisk identitet, en ny kommunikationsstrategi och föreslagna marknadsaktiviteter framåt behöver vi tillsätta en tjänst som marknadskoordinator/kommunikatör. Du kommer att komma in i en koordinerande roll med uppgift att rulla ut vår nya tonalitet i valda kanaler, med stor möjlighet att vara med hela vägen från strategi till verklighet. Bromi Gruppen befinner sig i en spännande transformation där din roll blir avgörande för att ta varumärkena inom koncernen till nästa nivå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utifrån framtagen kommunikationsstrategi planera, producera och publicera innehåll i flertalet digitala kanaler.

• Koordinera alla marknadsaktiviteter med marknadsplanen som hjälp.
• Koordinera och delta vid t.ex. mässor och kundevent, ibland utomlands.
• Löpande producera nyhetsbrev i verktyg som t.ex. mailchimp.
• Utifrån mallar producera marknadsmaterial som t.ex. annonser, powerpointpresentationer etc.
• Följa upp och presentera data och insikter från våra marknadsaktiviteter inkl. hantering av leads generering

Om dig:
Vi tror att du har en relevant utbildning för uppdraget, men viktigast är att du arbetar vant i digitala kanaler (ex LinkedIn) och känner dig trygg med enklare produktion i program som t.ex. Apsis, Wordpress, Indesign och Photoshop. Extra meriterande är om du kan producera det grafiska materialet, vilket innebär skriva, fota och filma på egen hand. Du kommer att ha en tillhörighet i organisationen med kollegor och närvarande chef, men blir ensam om att arbeta med marknadsföring på heltid. Vi tror därför att det är en fördel om du är en orädd och självgående person som gärna tar egna initiativ. Du som jobbar hos oss kan även förvänta dig att du blir en del av vår positiva företagskultur med ett ambitiöst och skönt gäng som bygger tillväxt tillsammans.

”Vi stärker svensk industri”
Gruppen består idag av Bromi (Värnamo) och Mekana (Örebro) som är helsvenskt och privatägt. Tillsammans är vi närmare 30 anställda i alla åldrar och har kontor i Värnamo och Örebro med en total årsomsättning på närmare 200 Mkr.

Flera år av ökad försäljning och marknadsandelar bekräftar att vi har ett mycket starkt kunderbjudande. Detta tack vare delvis helt unika produkter och lösningar som göra våra kunder till vinnare. Med ökad digital närvaro är vi övertygade om att kunna ta nästa steg i vår utveckling för att stärka svensk industri.

Kontakt:
Är detta jobb för dig, tveka inte att kontakta administrativ chef, Lisa Sjöqvist lisa.sjoqvist@bromigruppen.se för mer information. Skicka din ansökan via länk nedan, urval sker fortlöpande dock senast den 24 juni.