Ekonomiansvarig

Ekonom / Ekonomiansvarig 

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete i en väl etablerad organisation. Alla inkl. ledningen är operativa i den dagliga driften liksom den långsiktiga utvecklingen av bolaget. Därför fungerar vi som ”platt organisation” där goda förslag snabbt omsätts i handling. Resultatet är ett stort engagemang och en fantastisk laganda.  

Arbetet som ekonom innebär att du får hantera hela bolagets ekonomifunktion inklusive kund- och leverantörsreskontra och administration av löner. Reskontran innebär även olika betalningsinstrument samt valutaterminshantering. Du rapporterar direkt till VD för gruppen och är en del av bolagets ledningsgrupp. 

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet och som inte räds av att jobba i en liten organisation med allehanda frågeställningar. Att behärska gängse PC- program ser vi som en självklarhet likaväl som du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi jobbar idag i VISMA Administration 2000.

Utöver formell bakgrund ser vi också ett antal personliga egenskaper som mycket viktiga. Du bör därför som person vara självständig, initiativrik och ansvarskännande. Är du dessutom strukturerad och har en positiv grundsyn är detta jobbet för dig. Tveka därför inte att kontakta bolagets nuvarande ekonom Carl-Johan Nyhlen 040-53 75 52 eller VD, Martin Paland 040-53 75 53 för ytterligare upplysningar.

Ansökan mailas till ekonomi@bromigruppen.se senast den 16 maj. Besök oss på www.bromigruppen.se för ytterligare information om bolaget.