Servicetekniker CNC-maskiner

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har på senare år flyttat huvudkontoret tll Värnamo där vi är 18 anställda och omsätter ca 125 Mkr. Företaget representerar ledande maskintillverkare av CNC maskiner såsom t ex Brother, Citizen & Miyano.


Vi söker Servicetekniker
Bromi Gruppen AB är i ett expansivt skede och söker nu en Servicetekniker i Värnamo området med fokus på våra världsledande maskiner Brother, Citizen- Miyano gällande akutservice, installation och förebyggande underhåll.

Din roll
Hos oss får du möjligheten att arbeta självständigt och lösa uppgifter inom mekanik, elektronik.
Reparationer, installationer och service är dina huvudsakliga arbetsuppgifter, men också att utbilda våra kunder inom underhåll av maskinerna.

Din profil
Du är utbildad mekaniker och/eller elektriker som har ett gediget intresse för teknik och gillar att felsöka. Du har erfarenhet av reparation eller service inom maskiner eller är ny examinerad inom el, mekanik eller automation. Du är en person som har möjlighet och trivs med att resa och arbeta på annan ort.

Vi söker dig som är strukturerad och har en god social kompetens. Du har ett positivt synsätt och ett gott humör även under tidspress. 
Vi förutsätter att du som söker behärskar svenska i tal och skrift och har:

Teknisk utbildning
Erfarenhet av mekaniska reparationer
Kunskaper inom el- och styrsystem
Datorvana
Språkkunskaper i engelska

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med eget ansvar och bra utvecklingsmöjligheter inom ditt yrkesområde som servicetekniker.
Du får intern och extern utbildning samtidigt som du blir en viktig medspelare i Bromigänget. 

Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval. Besök gärna vår hemsida www.bromigruppen.se

För mer information om tjänsten kontakta Servicechef Markko Kinnunen, tel. 076-036 47 70 
eller e-mail. markko.kinnunen@bromigruppen.se