Servicetekniker CNC-maskiner

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor och stor maskinutställning i Värnamo.  Gruppen representerar ledande maskintillverkare av CNC verktygsmaskiner såsom ex Axile, Brother, Citizen-Miyano, Juaristi, MTE. Bromi Gruppen AB ingår i Mekana AB med systerbolag Mekana Maskin AB.  Totalt finns drygt 30 anställda och omsättningen uppgår till ca 185 Mkr.


Servicetekniker CNC maskiner med placering vid något av våra två kontor i Värnamo alt Örebro

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt företag. Arbetet innebär i huvudsak att du hjälper våra kunder med att reparera och serva deras CNC styrda maskiner på plats. Det är maskiner inom skärande bearbetning såsom fleroperationsmaskiner, svarvar och fräsar. Till din hjälp har du gruppens tekniker samt leverantörernas eftermarknadsavdelningar.

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet från att ha reparerat och servat tekniskt avancerade produkter med tyngdpunkt på mekanik och el. Erfarenhet från att programmera och köra CNC maskiner är en fördel.

Du kommer att ha täta kontakter med kunderna och våra utländska leverantörer. Det bör därför ha goda kommunikativa färdigheter och ett intresse av att alltid vilja sätta kundens behov i centrum. Att behärska gängse PC-program ser vi som en självklarhet likaväl som att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i engelska är önskvärt. Tjänsten kräver resande varför B-körkort är nödvändigt.

Utöver formell bakgrund ser vi också ett antal personliga egenskaper som mycket viktiga. Du bör därför som person ha en positiv grundsyn, vara självständig, initiativrik och ansvarskännande. Låter detta intressant så tveka inte att kontakta vår Markko för ytterligare upplysningar. Du når honom på direktnummer 0760-364770.

Ansökan skickas till anders.lindau@bromigruppen.se senast den 31 mars 2020.

Rekryteringen sker löpande under perioden.

Ansökan kan också skickas till Bromi Gruppen AB, Box 30, 234 21 Lomma.