Innesäljare / marknadskoordinator reservdelar

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor och stor maskinutställning i Värnamo.  Gruppen representerar ledande maskintillverkare av CNC verktygsmaskiner såsom ex Axile, Brother, Citizen-Miyano, Juaristi, MTE. Bromi Gruppen AB ingår i Mekana AB med systerbolag Mekana Maskin AB.  Totalt finns drygt 30 anställda och omsättningen uppgår till ca 185 Mkr.


Innesäljare / marknadskoordinator reservdelar ledande varumärken med placering i Värnamo.

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete i en väletablerad organisation. Arbetet innebär i huvudsak att du hjälper våra kunder med reservdelar för CNC styrda maskiner. Det är maskiner inom skärande bearbetning såsom fleroperationsmaskiner, svarvar och fräsar. I tjänsten ingår även beställning av maskiner samt bokning av transporter och leveransbevakning. Du jobbar även med att hjälpa till vid event, mässor och annan marknadsföring såsom ex uppdatering på hemsida samt vårt intranet.

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete där man även arbetat med tekniskt avancerade produkter. Att behärska gängse PC-program ser vi som en självklarhet likaväl som du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i engelska är ett krav.

Utöver formell bakgrund ser vi också ett antal personliga egenskaper som mycket viktiga. Du bör därför som person vara självständig, initiativrik och ansvarskännande. Är du dessutom strukturerad och har en positiv grundsyn där du ser problem som möjlighet är detta jobbet för dig.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta vår chef för Technical Center i Värnamo Anders Lindau för ytterligare upplysningar. Du når honom på direktnummer +46(0)70-521 33 27

Ansökan skickas till anders.lindau@bromigruppen.se senast den 20 januari 2020.

Rekryteringen sker löpande under perioden.

Ansökan kan också skickas till Bromi Gruppen AB, Box 30, 234 21 Lomma.