Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Service-/Reservdelar

Vi kan erbjuda såväl akutservice som förebyggande underhåll på alla typer och fabrikat av verkstadsmaskiner.

Vår serviceorganisation täcker hela Sverige och vi har ständigt specialiserade servicetekniker på resande fot. Vi har kapaciteten och kompetensen som gör att din maskinpark inte behöver stå stilla längre än absolut nödvändigt. Krävs det reservdelar för udda fabrikat ordnar vi fram även dessa.

Vi förfogar över all erforderlig utrustning, inkl. laser, balanseringsutrustning etc. för att kunna ta hand om Er maskin på ett professionellt sätt.

På vår verkstad har vi även ett renrum för spindelrenovering och andra arbeten som kräver en extrem ren miljö.

Förebyggande underhåll

– A och O för framgång

I och med att vi på MaskinPlus kan serva och reparera alla på marknaden förekommande märken av verkstadsmaskiner är en reparerad maskin aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Med erfarenhet som sträcker sig mer än två decennier bakåt har vi en bredd och spetskompetens bland våra servicetekniker som få kan mäta sig med. Tack vare vår höga kompetens kan vi även serva och reparera verkstadsmaskiner av mer udda fabrikat.  När vi utfört förebyggande underhåll får du ett protokoll som tydligt visar verkstadsmaskinens status. Protokollet innehåller dessutom även förslag till åtgärder som kan förbättra livslängd och prestanda. Förebyggande underhåll är den utgift som ser till att spara pengar under lång tid! Dagens moderna industrier kräver kontinuerligt förebyggande underhåll för att hålla tillgängligheten på högsta möjliga nivå.