Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Vill du jobba hos oss?

2019-02-15

Vi söker en produktionstekniker 

Städer där vi söker tekniker

  • Värnamo

Lediga tjänster

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor i Lomma och i Värnamo. Företaget representerar ledande maskintillverkare av CNC maskiner såsom ex Brother, Citizen-Miyano och XYZ. Bromi ingår i Mekana AB med systerbolag Mekana Maskin AB.  Totalt finns drygt 40 anställda och omsättning uppgår till ca 180 Mkr.

 

Kraftigt ökad orderingång inom området längdsvarvar ifrån våra kunder gör att vi nu söker en 

 

Produktionstekniker CNC svarvar med placering i Värnamo

 

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter i ett ekonomiskt starkt företag. Arbetet innebär i huvudsak att du hjälper våra kunder och våra tekniska säljare med maskinoptimering, tidsstudier, installation och igångkörning av deras CNC styrda svarvar. Du genomför test-bearbetningar åt kunder i vår moderna anläggning i Värnamo. 

 

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet från att ha programmerat och gjort produktionsupplägg i CNC svarvar. Erfarenhet från längdsvarv är välkommet men inget krav. 

 

Du kommer att ha täta kontakter med kunderna, våra säljare och våra utländska leverantörer och dess applikationsspecialister. Du bör därför ha goda kommunikativa färdigheter, såväl muntligt som skriftligt och ett intresse av att alltid vilja sätta kundens behov i centrum. Kunskaper i engelska är önskvärt.

 

Utöver formell bakgrund ser vi också ett antal personliga egenskaper som mycket viktiga. Du bör därför som person ha en positiv grundsyn, vara självständig, initiativrik och ansvarskännande.  Låter detta intressant så tveka inte att kontakta vår chef för Technical Center i Värnamo Anders Lindau för ytterligare upplysningar. Du når honom på direktnummer +46(0)70-521 33 27 Besök oss på www.bromigruppen.se

 

Ansökan skickas till anders.lindau@bromigruppen.se senast den 18 mars. 

 

Rekryteringen sker löpande under perioden. Ansökan kan också skickas till Bromi Gruppen AB, Box 30, 234 21 Lomma