Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

XYZ svarvar

Nedan finner ni ett axplock av de viktigaste maskinerna. För mer information om hela produktsortimentet besök XYZ på www.xyzmachinetools.com/machine-tools

  • SLX 1630 med ProtoTRAK är specialutvecklad för enstycks- och småserietillverkning. Svarven i kombination med ProtoTRAK - ett unikt lättanvänt styrsystem för att styra maskiner på ett kraftfullt sätt - minskar dina ställtider drastiskt. SLX 1630 är lätt att arbeta med. Svingen över bädd är på generösa 400 mm. Svarven medger X-rörelse på 216 mm och 760 mm i Z-led. Maskinbelysning är standard.
  • SLX 355 med ProtoTRAK är specialutvecklad för enstycks- och småserietillverkning. Svarven har god åtkomlighet och är mycket stabil. I kombination med ProtoTRAK minskar den dina ställtider drastiskt. SLX 355 har ett lättillgängligt arbetsutrymme, med en sving över bädd på 360 mm. Medger X-rörelse på 195 mm och 1 000 mm i Z-led. Maskinbelysning är standard.
  • SLX 425 med ProtoTRAK är specialutvecklad för enstycks- och småserietillverkning. Den stabila svarven i kombination med ProtoTRAK - ett unikt lättanvänt system för att styra maskiner så minskar dina ställtider drastiskt. SLX 425 har ett lättillgängligt och rejält tilltaget arbetsutrymme för stora arbetsstycken, med en sving över bädd på 480 mm och i gap 700 mm. Maskinbelysning standard. Finns med dubbavstånd 1,25 resp. 2 m.
  • SLX 555 med ProtoTRAK är specialutvecklad för enstycks- och småserietillverkning. Den lättillgängliga och stabila svarven i kombination med ProtoTRAK - ett unikt lättanvänt system för att styra maskiner på ett kraftfullt sätt - minskar dina ställtider drastiskt. SLX 555 har ett lättillgängligt och rejält tilltaget arbetsutrymme för stora arbetsstycken, men sving över bädd på 560 mm och i gap 780 mm. Maskinbelysning standard. Finns med dubbavstånd 3, 1,75 resp. 1 m