Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

XYZ ProtoTRAK

Bromi Gruppen är XYZ Machine Tools representant i Sverige sedan 2014. För mer information om produktsortimentet besök XYZ på www.xyzmachinetools.com/machine-tools 

  • ProtoTRAK SMX CNC är det perfekta styrsystemet för fräsning. Inget annat styrprogram kan mäta sig med ProtoTRAKs kombination av lättanvänd teknik och avancerade styrmöjligheter. Blandad manuell och 2- eller 3-axlig CNC-körning - även under samma program. Tack vare de elektroniska handrattarna och TRAKing-funktionen har du full kontroll över maskin och program. Programmering sker i klarspråk på svenska med de mått som redan finns på din ritning. Fattas det mått kan ProtoTRAK bistå med en beräkning av dem. ProtoTRAK SLX CNC ger dig en teknisk avancerad men lätt att använda CNC-lösning för alla dina svarvbehov. Fördelar som konstant skärhastighet eller programmerbart varvtal, programmering i dialogform som baseras på detaljens geometri, TRAKING och gränssnitt för verktygsväxlare ger dig maximala möjligheter med en produkt som är otroligt lätt att lära och att använda. Oavsett om du har manuella jobb, komplexa bitar, ren produktion, prototyp- eller verktygstillverkning, är detta svarven som matchar det mesta. Livet blir lättare när du använder teknologi som är anpassad efter ditt sätt att tänka och arbeta.