Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

XYZ fräsar

Nedan finner ni ett axplock av de viktigaste maskinerna. För mer information om hela produktsortimentet besök XYZ på www.xyzmachinetools.com/machine-tools

  • SMX 2500 är en stabil bäddfräsmaskin med extremt god åtkomlighet som är speciellt utvecklad för enstycks- och småserietillverkning. Med en bordsyta på 1245 x 228 mm som kan belastas med 600 kg, rörelse 780 x 390 x 560 mm och med den ultimata "lätt att använda" 3 axel CNC-styrning.
  • SMX 3500 är en stabil bäddfräsmaskin med extremt god åtkomlighet som är speciellt utvecklad för enstycks- och småserietillverkning. ProtoTRAK SMX är ett unikt lättanvänt system för att styra maskiner på ett kraftfullt sätt. Kombinationen ger dig drastiskt minskade ställtider som resultat.
  • SMX 4000 är en lättillåtkomlig och stabil bäddfräsmaskin speciellt utvecklad för enstycks- och småserietillverkning. ProtoTRAX SMX är ett unikt lättanvänt system för att styra maskiner på ett kraftfullt sätt. Kombinationen ger dig drastiskt minskade ställtider som resultat.
  • SMX 5000 är specialutvecklad för enstycks- och småserietillverkning. En lättåtkomlig och stabil bäddfräsmaskin med kapacitet för mycket stora arbetsstycken. ProtoTRAK SMX är ett unikt lättanvänt system för att styra maskiner på ett kraftfullt sätt. Kombinationen ger dig drastiskt minskade ställtider som resultat.