Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Brother fleroperation

För mer information om produktsortimentet besök Brother på www.brother.com/europe/machine

  • F600X1 sätter en ny standard inom bearbetning med #30 kona. Helt nytt mycket vridstyvt stativ där man separerat X- och Y-axel från varandra. Y-axel finns i bordet och X-axel i pelaren. Minimerat överhäng bidrar också till den ökade vridstyvheten. F600X1 är drygt 1,7 gånger vridstyvare än den tidigare klassledaren S500/S700. F600X1 kombinerar det bästa av två koncept - den mindre maskinens snabbhet och den kraftiga maskinens stabilitet. Användaren får en maskin med oslagbar ekonomi och med ett brett användningsområde.
  • M140X2 är Brothers bidrag i Multitasking-segmentet och uppvisar samtliga deras DNA med mycket hög produktivitet kombinerat med energieffektivitet och låg investeringskostnad.
  • Nya Speedio R450X1 är en ny palettmaskin från Brother med större arbetsområde och en helt ny typ av verktygsmagasin. Maskinen innebär en ny nivå av produktivitet bland fleroperationsmaskiner. Alla växlingar, förflyttningar och indexeringar sker simultant "Wasted Time=Zero". 22 verktygsplatser, spolning genom spindeln och en "High Torque" spindel med hela 26,2 kW är exempel på optioner som gör maskinen extra flexibel.
  • Nya Speedio R650X1 är en ny palettmaskin från Brother för större arbestsstycken(400x180x100mm) Brothers innovativa palettsystem QT möjliggör pallet växlingstid på under 3 sekunder. Med simultan rörelse av palett- & verktygsväxling samt samtidig positionering kapar man ytterligare cykeltid. För att hantera de stora G krafter som uppstår så har en ny verktygsväxlare med 22 platser utvecklats. Denna förskjuter maskinens massacentrum mer centrerat och sker rakt under bearbetningsämnet, allt för att minimera vibrationer. Den nya verktygsväxlaren med 22 verktyg gör det möjligt att nå mycket snabba växlingstider. Verktygsväxling sker på 0,9 sekunder, spån till spån på 1,7 sekunder. Start resp. stop på 0,15 sekunder. Det är dessa sekunder som gör skillnaden i dagens hårt pressade produktion. Spolning genom spindeln och en "High Torque" spindel med hela 26,2 kW är exempel på optioner som gör maskinen extra flexibel.
  • Nya Speedio serien utökas med stora S1000X1 som har en rörelse i X på 1000mm och i Y på 500mm. Kvar finns de snabba förflyttningarna och verktygsväxlingarna som sker simultatnt för att reducera "non cutting time" - Spån - Spån 1,4 sek - Finns i "High Torque" utförande med 26kW effekt - Låg energiförbrukning - ca 80% lägre jämfört med motsvarande #40 flerop
  • Speedio serien sätter en ny standard inom bearbetning med #30 kona. Helt nytt mycket vridstyvt stativ tillsammans med nytt styrsystem möjliggör extrem snabbhet samt att maskinen har ett brett användningsområde.