Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Tillverkare

 Med fabrikat som Brother, Citizen och Miyano erbjuder vi ledande produkter med sällsynt hög produktivitet. Som kund till något av dessa företags produkter kan man vara säker på att man gör sin bästa maskininvestering över tid.

 
 

 

Brother

Brother’s Speedio modeller är en av marknadens smartaste miljöval. Extremt kompakta yttermått kräver mindre plats. Låg vikt och ett smart konstruerat  maskinstativ kräver mindre resurser vid framställning. För energisnål drift används automatisk avstängning av kylsystem och belysning, standby läge av maskin, LED belysning, energisnåla pumpar, kraftig reducerat behov av kompressorluft och centralsmörjning med fett. Energibesparingen vid användande i jämförelse med en konventionell BT40 maskin uppgår till hela 80%. Speedio serien från Brother utmärker sig genom snabbare bearbetning, enkel integration och låga driftskostnader. Hög standardisering och en av världens mest producerade maskinserier gör att Speedio kan erbjudas till ett mycket lågt pris.

Citizen

Japanska Citizen är världens största tillverkare av längdsvarvar. Produktsortimetet är mycket omfattande och sträcker sig till 32 mm i diameter och upp till 10 styrda axlar inklusive B-axel. Med hjälp bland annat av Citizens egenutvecklade mjukvara "Streamline machining" samt programmerings- och simuleringsverktyget CNC Wizard blir maskinerna högproduktiva och samtidigt snabba att rigga. Citizen har stora volymer och en hög grad av standardisering vilket gör produkterna prisvärda samtidigt som kvaliteten blir mycket hög. 

Miyano

Miyano är en japansk ikon inom automatsvarvning. Företaget är idag en del av Citizen och maskinerna tillervkas bl.a. i samma fabrik i Miyota. Svarvarna känntecknas av enastående måttnoggrannhet och stabilitet. Precision är ledordet i Miyanos produkter.

OKK

OKK kännetecknas av Japansk Kvalité, hög noggrannhet, tillförlitlighet och prestanda. Programmet innehåller vertikala och
horisontella maskiner i 3-, 4- och 5-axligt utförande och med stort fokus på 5-axlig simultan och 5-sidig komponentbearbetning.