Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Aktuellt

Area Sales Manager CNC maskiner på distrikt Mellan

2018-04-12

Bromi Gruppen AB är ett bolag som är verksamt inom området maskinhandel. Bolaget har kontor i Lomma och i Värnamo. Företaget representerar ledande maskintillverkare av CNC maskiner såsom ex Brother, Citizen, Miyano. Gruppen har 18 anställda och omsätter ca 90 Mkr.

Kraftigt ökad orderingång och större efterfrågan ifrån våra kunder gör att vi nu söker ytterligare en

Area Sales Manager CNC maskiner på distrikt Mellan

Du erbjuds ett intressant och omväxlande arbete med goda förtjänstmöjligheter i ett ekonomiskt starkt företag. Du kommer att jobba med mycket väl inarbetade och i sina nischer marknadsledande varumärken. Du kommer att introduceras i ett mycket väl upparbetat distrikt som snabbt kommer att ge framgång och erfarenhet.

Du jobbar självständigt men har hela tiden backup från företagets säljteam, tekniker och leverantörer. Du besöker kunder inom distriktet men reser även ibland utomlands och besöker leverantörens fabriker.

Jobbet som Area Sales Manager innebär mycket kontakt med beslutfattarna hos våra kundföretag och då många gånger deras VD, Produktionschef, Inköpare etc varför erfarenhet från denna typ av förhandlingar är meriterande. Du rapporterar och är direkt underställd VD.

Bostadsort bör vara i någonstans i distriktet företrädesvis då i Örebro eller Västmanlands Län.

Vi söker en person som har dokumenterad erfarenhet från att ha jobbat med tekniskt avancerade produkter i eller mot verkstadsindustrin. Lämpligen har du erfarenhet från jobb som Area Sales Manager, Produktionstekniker eller som Produktionschef.

Det bör därför ha goda kommunikativa färdigheter och ett intresse av att alltid vilja sätta kundens behov i centrum. Du har stor integritet och sätter etik och moral högt i alla dina beslut. Den egna drivkraften och viljan att prestera är en del av din personlighet. Du behärskar gängse PC-program likaväl som att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Kunskaper i engelska är nödvändigt.

Låter detta intressant så tveka inte att kontakta vår VD Martin Paland för ytterligare upplysningar. Du når honom på direktnummer 040-53 75 53. 

Ansökan skickas till martin.paland@bromigruppen.se senast den 27 april. Rekryteringen sker löpande under perioden. Ansökan kan också skickas till Bromi Gruppen AB, Box 30, 234 21 Lomma